fbpx

Recept kip hoisin BBQ salade

Recept kip hoisin BBQ salade HOOFDGERECHT – 25 MINUTEN + 1 UUR MARINEREN– 4 PERSONEN Ingrediënten 600 gr kippendijen 2 paksoi 2 rode paprika’s 1 komkommer 1 lente ui 1 theelepel sesamzaadjes 3 eetlepels olie Peper en zout Marinade 125 ml hoisin saus 1 lente ui 3 cm gember 2 tenen knoflook 3 eetlepels sesamolie 2 eetlepels azijn Materialen 8 spiesen Bereiding Hak de gember, knoflook en lente ui fijn voor de marinade. Meng deze met de hoisin saus, sesamolie en azijn. Snijd de kippendijen in stukjes en schep door de marinade. Laat minimaal een uurtje marineren (nacht kan ook). Rijg de kip vervolgens aan spiesen. Snijd de stengels los van de paksoi en de paprika in grove stukken. Bestrijk ze met een beetje olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de Big Green Egg op ca. 220 graden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *